TERÜLETI KÉPVISELŐ VAGYOK, KERESS BÁTRAN! :)

A Kanári-szigetek után már tudtam, hogy itt bizony nincs megállás, menni kell tovább. 2016 Januárjában jöttem haza Lanzarottéról, utána még tettem egy rövid 3hónapos kitérőt Ausztriába, de aztán hamar rájöttem, hogy lehet bármilyen csodálatos az Alpok látványa, mert hazudnék ha azt mondanám, hogy nem gyönyörű ország Ausztria is, de számomra a tengert nem pótolhatja semmi. Így kerültem másodjára is kapcsolatba a Del Rey Internationnallal és miután hazajöttem Ausztriából 5nappal később már a Baleár szigetek egyikén voltam. 

Az indulás is kalandosra sikerült, mert mint kiderült egy nappal korábbra vártak. Transzfert küldtek értem a reptérre, akkor jeleztük nekik, hogy megyek én, csak nem ma. Majd holnap és már foglaltam transzfert. Találkozunk Palmanovában,de kedves gesztus volt, amit mindenképpen értékelni kell. 

Érkezésemet követően azonnal a Pool Barba küldtek, hogy mindenképpen egyek valamit, mert biztosan fáradt vagyok. Aztán találkoztam a szobatársammal Lucyval aki Csehországból érkezett és azóta is jó barátnőm. Később volt nálam vendégségben itt Magyarországon, illetve hamarosan én is megyek hozzá. Ezt azért emelném ki, mármint ez a barátságot, mert ezért vagyok a leghálásabb Mallorcáról, már érte megérte kiutazni. Rajta kívül még számos kapcsolatom fenn maradt ilyen olyan módon. Lettek barátaim Litvániából, Szlovákiából, Spanyolországból és együtt csináltuk végig a nyarat. 

A szálloda mellett található A’la Cart étteremben dolgoztam felszolgálóként. A műszak minden nap délután 4-kor kezdődött és körülbelül éjfélig tarott. A feladatunk közé tartozott gyakorlatilag az étterem nyitásától a zárásig minden ami egy étteremben szokásos, kivéve, hogy ez most itt nem büfé rendszerben működött. Az asztalok megterítése, az ételek és italok felszolgálása, majd az asztalok lepakolása és újraterítése, az étterem tisztán tartása… Szóval tényleg minden. Egyébként panoráma étterem volt, így a teraszról a tengert láttam.

 

Palmanova nyugis város, nyugisabb mint amilyennek kéne lennie szerintem, de egyszer béreltünk kocsit a Cseh és a Spanyol animátor barátnőmmel és elmentünk megnézni a környező városokat. Az nagyon jó élmény volt.

Ha jól emlékszem Június 23 volt a szezonnyitó buli a tengerparton. Ilyenkor mindenki plédekkel és gyertyákkal felpakolva kivonul a tengerpartra és így ünneplik a szezon kezdetét éjszakába nyúló buli koncertekkel és tűzijátékkal (amin én ott voltam, ott oldalba lőtték a legmagasabb hotelt a tűzijátékkal, ezt csak azért írom le, mert sokat mutat a spanyol hozzáállásból) gond nem volt, szépen landolt a rakéta.

Kinn ünnepeltem a születésnapomat is, amire az étteremben sütöttek nekem oreos tortát, mert tudták, hogy azt szeretem.

Életemben először voltam Delfin Shown is. A delfinárium kb 5 buszmegálló volt a szállodától. Nagyon szerettem volna delfineket látni végre élőben is, voltunk hajótúrán is amit szintén úgy hirdettek, hogy lesz lehetőség ott is delfineket látni, csak a delfinek nem úgy gondolták, hogy ők is jönnének. 

Voltunk Palma de Mallorcában is, hogy szétnézzünk a fővárosban, a katedrálistól lesétáltunk egészen a sziget legnagyobb bevásárló központjáig a Porto Pi-ig. Jó kis nap volt, igaz az a séta embert próbálóan hosszú volt. 

Elmentünk hullócsillagokat nézni a tenger mellé egyik éjszaka és kipróbálhattam, hogy milyen a SUP is, amikor egy szörfdeszkán állsz és egy evezővel próbálsz eljutni A-ból B-be. Nos, van még mit javítani a technikámon,de nagyon jó volt.

Körülbelül 4 hónapot töltöttem a szigeten, nem mondom, hogy mindig könnyű volt. Utólag visszagondolva, voltak nehéz pillanatok is, de csak erősebb emberré formáltak. Klassz barátokat szereztem és tényleg nagy álmom teljesült azzal, hogy láthattam delfineket.


Írj nekem!

Sikeres üzenetküldés!
Hiba történt az üzenet küldése közben, próbáld újra később!

Aj ty by si chcel taký zážitok?

  •  Radi by ste pracovali v Španielsku aj bez znalosti španielskeho jazyka?
  •   Ovládate jeden alebo viac jazykov na veľmi dobrej úrovni? 
  •  Hľadáte len krátkodobú brigádu bez praxe?
  • Radšej by ste boli na pláži ako doma? 

Program Work Experience Spain je najideálnejší, ak chcete tráviť zimu v exotike a mať zážitky zo španielskych ostrovov a pobrežia na ktoré sa zabudnúť nedá. A to všetko bez ovládanie španielskeho jazyka! 

Ubytovanie a stravovanie je zabezpečené zamestnávateľov hotela. Tohto programu sa môžete zúčastniť aj bez ovládanie španielskeho jazyka a bez praxe.

Chcete sa zdokonaliť v cudzom jazyku alebo sa naučiť po španielky? Láka Vás okúzľujúce Španielsko? Chcete získať dobré referencie z 4* alebo 5* hotelov? Ak áno, tak využite túto skvelú možnosť! 

  •  Potrebný počiatočný kapitál: cca. 500 EUR
  •  Programový poplatok: 200-300 GBP
  •  Plat: 300-500 EUR/mesiac
  •  Pozície:čašník/čka, bar tender, chyžná, recepčná, výpomoc v kuchyni, záhradník 
  •  Ubytovanie: zadarmo
  •  Strava: zadarmo
  •  Podmienky:anglický alebo nemecký jazyk alebo španielsky jazyk na konverzačnej úrovni
  •  Dĺžka pracovnej zmluvy: na 3-6 mesiacov
ďalej...

môj príbeh

Okrem skúseností nabraných počas tých 3 mesiacov som sa mohla vrátiť aj so skvelými zážitkami. Ďalej...

môj príbeh

Mám za sebou najlepšie leto. Spoznala som neuveriteľne veľa ľudí a našla kamarátov na celý život. Ďalej...

môj príbeh

Egészen 1-ig gyümölcsöket válogattam és gyümölcsös tálakat állítottam össze, ezt is imádtam mivel annyi dinnyét, ananászt és minden mást ehettem amennyit nem szégyelltem. Ďalej...

môj príbeh

Animátornak jelentkeztem a Kanári szigetekre. Mindig is vágyam volna eljutni a szigetcsoportra, és a spanyolomon is szerettem volna fejleszteni. Ďalej...

môj príbeh

Egyáltalán nem bántam meg azt, hogy elmentem erre a gyönyörű szigetre, mivel olyan emberekkel találkoztam, akiket soha nem fogok elfelejteni. Ďalej...

môj príbeh

Szabadnapjaimon sokszor voltam a tengerparton, ami a hotel mellett közvetlenül, fél perces sétára helyezkedett el. Gyönyörű szép látványt nyújtott, a szobánk erkélyéről is... Ďalej...

môj príbeh

A hotel egy kis faluban van, viszont ott is voltak remek szórakozási lehetőségek, volt egy club, ahol nagyon jó bulik voltak és minden második héten karaoke partyra jártunk egy étterembe. Ďalej...

môj príbeh

Aki szeret búvárkodni és úszni, annak az Atlanti Óceán maga a paradicsom, ahogy nekem is az volt. Felejthetetlen vizisportok és élmények várják az embereket. Ďalej...

môj príbeh

Az első napokban nagyon segítőkész volt mindenki, recepciós munkatársaim, többi részlegen dolgozók, menedzserek. Ďalej...

môj príbeh

Heti két szabadnappal rendelkeztünk és kérésre kaphattunk közös szabadnapot a többi gyakornokkal, akik mind magyarok voltak a szállodában. A szigetet sikerült körbejárnunk autót bérelve és megnézni a főbb nevezetességeket... Ďalej...